Brynäs IF

713903 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2051431

Sv: A propósito de nada
Makita: Håller inte med om det. Som jag skrivit här tidigare. Brynäs körde EXAKT samma modell säsongen 18/19, och då visade det sig att backsidan var klappkass bakom Gunde och Bertil, som bar backsidan på egen hand. Nu ser backbygget i princip identiskt ut, förutom att Gunde är ersatt med Hedberg...

Jag hoppas innerligt att Berglund gick på reapris, att bara Brynäs ville ha honom bland SHL-lagen, och att Sigalet ryker. Då ser jag en logik hur Sundlöv har tänkt.

Men, Hedberg är en jättespännande spelare. Precis den spelartypen Brynäs måste börja värva igen. Det jag funderar på är hur man tänkt i helheten på backsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
” Som jag skrivit här tidigare. Brynäs körde EXAKT samma modell säsongen 18/19, och då visade det sig att backsidan var klappkass bakom Gunde och Bertil, som bar backsidan på egen hand. Nu ser backbygget i princip identiskt ut,”

Även mattiask är inne på din linje.

Jag måste säga det samma.
Andersen, Sigalet, Berglund är bra def pjäser på papperet, Men dyra mot prestation.
Björk kan jag köpa i andra backpar.
Ingman som 7de brack, men lindelöf hoppas jag får utvecklas lite mer på annat håll.

Jag tror inte man placerar för Andersen eller Berglund som 7de om Berra kommer hem. Därför tror jag inte att han kommer för vi måste ha en offensiv klassback, Med Hedberg blir det:

Sigalet - x
Andersen - Björk
Berglund - Hedberg / Ingman
heberg/Ingman - lindelöf

Hedberg kan vara en bra pjäs om det sett annorlunda ut. Kommer Berra är han dock alldeles för chansvärvad om han inte värvats till 4de backpar.

Bertilsson - x
Sigalet - Björk
Andersen - Berglund
Ingman - Hedberg

Ska Hedberg gå in i 1sta backpar? Nej det ska han inte.
Ska Björk gå in där? Nej igen.
Hedberg är alltså överflödig (sitter på hyllan/7de back) även med lindelöf-kick om Berra kommer hem och om Andersen eller Berglund blir 7de back (vilket de knappast blir)

Så jag tror det har värvats såhär:
Sigalet - Björk/Hedberg
Andersen - Björk/Hedberg
Berglund - Ingman
Lindelöf - vad som helst billigt

Och då står jag med samma slutsats som mattiask:
” Hedberg kan vara ett bra nyförvärv på sikt osv. Men jag blir på fullaste allvar totalt mörkrädd för vår backsida OM vi inte får in tex Bertilsson samt en (förmodad) ren klassback som Gundes "ersättare". ”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag tycker det ser spännande ut, kan vi byta ut Lindelöf också mot en klassback.
Kommentera