Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2051614

Sv: A propósito de nada
Peja: " Precis som många är inne på saknas fortfarande 1 spelskicklig back, kanske får vi leva med det tills Sigalet och/eller Andersén lämnar."

Ja, jag är inne på samma linje.

Dessutom, kommer Bertilsson så är det svårt att se vilka som ska få speltid eftersom man räknar in Andersen och Sigalet på 6 backar. Men här kanske vi gör en tankevurpa. Med Anderssons intåg kanske vi kan räkna med att etablerade namn hamnar på läktaren.

Det kanske inte spelar någon roll om man heter Andersen eller Sigalet, man måste prestera för att få spela.

Visar det sig att någon av dessa herrar inte platsar så kan man säkert bryta det som återstår på deras kontrakt alternativt att dom "sitter ut" resterande del av året.

Kan även tänka mig att ett mer uppstyrt spelsystem höjer mer orutinerade backar som Ingman och även Lindelöf.

Björk har tidigare blivit petad av PA och vet nu vad som krävs i prestation för att få speltid, förhoppningsvis antar han utmaningen - annars kan han bli den som hamnar på läktaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag tänker att Sundlöv vill gå in i säsongen med 8 backar och att Lindelöf kommer vara outtalad 8e back från start. Frågan är om Lindelöf verkligen vill stanna i Brynäs under den förutsättningen... men samtidigt kanske man inte kan förvänta sig en särskilt bra ersättare heller om man letar 8e back. Det är lite synd att det inte finns någon klockren back att lyfta upp från J20 ... men det finns nog många i allsvenskan som hade gjort det bättre än Lindelöf. En möjlig lösning vore ett leta reda på en riktigt lovande back som fortfarande är J20-ålder och kan vara 8e back i A-laget på deltid och toppback i J20-laget på deltid. Då menar jag inte någon som draftats i förstarundan utan någon som kanske inte ens är i draftålder än. Men det kanske finns bra allsvenska backar, bättre än Lindelöf, som kan tänka sig att börja som 8e back, det är svårt att säga för oss utomstående.
Kommentera