Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2051656

Sv: A propósito de nada
majk: Ska Brynäs som lag ta kliv framåt så lär man ha in en bättre center än Sallinen. Så krasst är det faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Nu är det svårt att planera med tanke på corona och ekonomi osv. Men bortser man från det så håller jag med. Vi, Frölunda och Luleå har väl haft den starkaste centersidan senaste säsongen. Vi har Josefson, Basse Strandberg, Haga och Wandell. Med Bulan och Östman som också kan gå in som centrar om det skulle knipa. Frölunda och Luleå har också en bra bredd där. Ingen slump att de med starkast centersida har varit bland de starkaste lagen senaste säsongerna.

Ni skulle behöva någon center till i klass med Haga/Strandberg som vi har i andra/tredjekedja för att uppgradera laget. Nu trodde ni nog att Ölund skulle vara det så lär väl jobbas på att fixa det. Sen är det bra att ha en spelare som Molin som kan gå in som center vid behov så ni inte blir så skadekänsliga där.

Spännande hur ert lagbygge slutar när det väl är dags. Jag tycker ändå lagbygget ser rätt bra ut just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone:
Rent krasst finns det en ekonomisk limit också.
Och det blir en flerstegsraket hur man än vrider och vänder på problemet med truppen. Kanske inte är Sallinen som är det första problemet att åtgärda. Man får börja med de lama och dyra ankorna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone:Det behövs väl en allmän ansiktslyftning av laget bakom förstafemman. Andracentern blir tredjecenter, tredjecentern blir fjärde center. Osv.

Sallinen skulle vara en grym tredjecenter. Sen kanske vi hakar upp oss lite på begreppena här. Om Sallinen fortsätter att få istid i PP tror jag inte han bryr sig om han spelar i tredjekedjan i 5mot5, antagligen också delvis därför som Blomqvist inte hade några problem med att spela i fjärde.

Just nu består centeruppsättningen av Scott, Sallinen och Westfält. Eventuellt Molin om det är meningen att han ska centra. Tror alla är överens om att det behövs förstärkning på centersidan. Tycker nog att Ölund och Blomqvist skulle behöva fortsätta sina karriärer någon annanstans, även om jag alltid har varit svag för Ölund.

John Norman och/eller Joel Kellman är mina drömnamn, med betoning dröm. Synd att Hugo Gustafsson valde att stanna i Södertälje, tror att han hade kunna varit en väldigt bra värvning för Brynäs, precis som Hedberg blir bland backarna.

Sen blir man ju nyfiken på vad Albin Lundin skulle kunna göra i SHL i rätt roll, men skulle kännas som en betydligt hetare värvning om man lyckades ro hem Jonathan Dahlén, vilket i sig vore knepigt.
Kommentera