Brynäs IF

713906 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2051994

Sv: A propósito de nada
Samsung: Jag skulle vara mer trygg med Ölund om vi kunde bryta med Sallinen. Tycker inte att de två visat sig tillräckligt starka där bakom förstalinen.

Men ja, låt oss säga att det blir Scott, Molin, Ölund som topp 3 centrar och nån bra ytter kommer in, då kan det bli bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85:
Ölund kommer ofta fel, trots att han skaffar sig lägen, bristande självförtroende efter NHLsejouren??

Sallinen försvinner ofta i matcherna, lyckas ibland blixtra till och göra matchavgörande mål...

Sälja Ölund och Sallinen??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Om det är så som Sundlöv mfl säger, dvs att Molin inte var i tillräckligt bra fysisk för att spela center förra säsongen så finns det anledningar att tro på honom i den positionen efter en stark försäsong.

Samtidigt är Sundlöv inne på något viktigt i podden; det behövs också fler spelare som skapar tryck i offensiv zon och levererar framåt. Det går inte bara att sätta in Molin som center med samma spelare och tro att allt kommer lösa sig.

Jag tolkar Sundlövs svar som att han letar 1-2 ytterforwards till andrakedjan och eventuellt någon till tung pjäs till tredje/fjärde. Han vill att Brynäs ska bli jobbigare och tyngre att möta.

Tror att Sundlöv jobbar på att bryta med ett antal spelare. Jaedon vill man nog gärna bli av med, säkert en hyfsad lön och samtidigt en spelare som man förmodligen inte tror kan leverera i topplinorna. I någon annan lina kan han ju inte spela med sin fullkomligt urusla defensiv. Westfält, Solem och Alcén passar inte heller riktigt in. Noterade att Sundöv pratade om att Ölund har fått bära upp sin omgivning, då kan man ju anta att omgivingen helst inte ska vara densamma nästa säsong. Sen är det nog inte okomplicerat att bryta med Alcén och Jaedon men tror absolut att det är Sundlövs ambition att göra det.

Sundlöv är ingen frälsare som gör allt rätt, men han brukar oftast ha ungefär samma bild av lagbygget som jag och göra logiska värvningar. BZ tänkte på ett helt annat sätt, det kändes som att hans lagbyggen kunde gå lite hur som helst, det skulle förvåna mig mycket om Örebro förblir ett topplag de kommande åren. Bara den här historien med Enroth är ju smått otrolig, och det är nog bara början har jag en känsla av.
Kommentera