Brynäs IF

713992 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2052646

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu får du börja växa upp Huge! Enligt rykten ville Hellqvist inte skriva kontrakt med Brynäs utan valde ett tre års kontrakt med Modo. Hade han haft moral så hade han sagt till Modo att jag väntar till efter säsongen så får vi ser vad jag står då. Nu kör han ett fulspel med Leksand där dom utnyttjar media för att få Hellqvist omöjlig i Modo. Det visar att Hellqvist och Leksand saknar en normal nivå av moral. Hata Leksand!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bången: Det är 2020 nu, inte 1962. Börja väx upp!
Moral hit och dit, alla aktörer på hockeymarknaden agerar inofficiellt i nån form vid kontakter innan nånting skrivs på.
Leksand har såvitt jag vet bara hört sig för med Hellqvist om dennes situation, Hellqvist har svarat på hur han känner.
Om Hellqvist nu fått kalla fötter och ändrat sig kapitalt därför att allting i Modo ställts på ända efter Coronan, så är det väl upp till honom och Modo att försöka komma överens om hur man ska lösa situationen som uppstått.
Hade inte Modo råkat så illa ut pga spelarflykten, den missade chansen att få kvalspela och alla begripliga känslor som det har gett upphov till, så hade aldrig den här upphaussade debatten om dålig moral kring Hellqvists ev tränaravhopp, fått tillnärmelsevis samma uppmärksamhet som det nu har fått.
Kommentera