Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2052647

Sv: A propósito de nada
Huge: Känns ju lite som att Leman missar poängen totalt. Det handlar inte om att Hellkvist vill lämna utan hur det sköts. Okej att han vill lämna men varför går han ut i media och berättar om att vill till Leksand när han har kontrakt? Varför avböjer han inte bara att kommentera och tar det där internt? Det är så sjukt oproffsigt.

Nog har även Leksand agerat oproffsigt även dem, och det säger jag inte på grund av känslomässiga skäl. Som jag har förstått det ska de alltså ha kontaktat Björn innan de kontaktat Modo trots att han då har kontrakt. Tycker även Tjommes kommentarer i media om att bollen ligger hos Modo för att sätta press på dem inte heller är särskilt snygg. Tycker inte man ska kommentera tränare i andra klubbar överhuvudtaget, något som Sundlöv varit väldigt mån om gällande Peter Andersson, vilket jag är väldigt glad för.

En annan grej jag tycker är lite intressant är hur han snackar om att han har "tömt sig" i Modo. Hur tusan kommer det gå för honom i Leksand då undrar jag, för det om något måste väl ta på energin med tanke på hur det sett ut i den klubben senaste åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: "En annan grej jag tycker är lite intressant är hur han snackar om att han har "tömt sig" i Modo. Hur tusan kommer det gå för honom i Leksand då undrar jag, för det om något måste väl ta på energin med tanke på hur det sett ut i den klubben senaste åren."

Situationen i Leksand kring laget skiljer sig ju ändå åt en hel del jämfört med Modo.
Leksand har inte plundrats på mer än halva laget, dom spelar dessutom redan i SHL.
Där behöver han nog inte försöka bygga upp ett nytt lag på samma sätt som han nu ev tvingas göra om han stannar i Modo.
Kommentera