Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2054594

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, Sundlöv har det inte lätt nu. Känner säkert att han skulle behöva vidta lite tuffa åtgärder beträffande truppen men som troligtvis är svårt att exekvera i dagsläget. Sasse, Sasse han upplevs inte som den mest kvicktänkta sportjournalisten, aldrig några följdfrågor eller resonemang, känns alltid som om han tappar alla bollar om han överhuvudtaget har märkt dem.
Brynäs satta treårsplan kan rimligtvis bara ha kvartsfinal som slutmål nu, allt annat känns orimligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Såväl ledning som fans och curlingintresserade har identifierat Brynäs stora problem. Vi saknar en producerande backup till förstafemman. Därför väljer vi att till nästa säsong, trumvirvel, köra på med samma spelare i andrafemman och istället utöka med nya dussinlirare till 3:e och 4:e. Det är sannerligen märkliga tider vi lever i. Coronan har verkligen infesterat hjärnan på samhället och sugit ur det sista vettet som fanns kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Japp, nästa säsong blir bara ren överlevnad. Att Corona skulle komma nu var nog sämsta möjliga tidpunkt sett ur Brynäs synvinkel. Förra säsongen eller någon annan säsong på 10-talet hade varit bättre. Det var ju denna silly vi äntligen skulle rensa ur all skit i denna trupp.

Bara att be till gudarna att förstakedjan får vara lika skadefri nästa säsong, att vi får betydligt bättre målvaktsspel och att PA krämar ut maximalt av varenda spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KulaShaker:Tyvärr så är det nog väldigt svårt att bli av med de spelare som är överbetalda i detta läge, mycket svårt. Det krävs mycket tuffa tag av Sundlöv för att få ihop detta. Undrat om det kan gå att få kontrakterade spelare att solidariskt gå ned i lön med några % denna säsong?
Kommentera