Brynäs IF

715073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2054687

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Känns ju som det där kan vara lite risken med att värva äldre spelare från KHL och liknande, att de mest kommer till SHL för att trappa ner och komma hem till Sverige under slutkanten på karriären och att de därför inte riktigt har den där riktiga hungern längre. Får lite av dem vibbarna av Andersen till exempel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Tror det är väldigt individuellt, men ser också en risk i att SHL-klubbarna gör obefintlig scouting på spelare i KHL/Schweiz och värvar spelare för deras rykte snarare än den senaste säsongen/säsongerna. Undrar hur mycket BZ hade kollat på Andersén i Kloten och Jokerit innan de skrev flerårskontrakt med honom?

Ibland lider jag faktiskt lite med Leksand. Det är nog oerhört mycket svårare att få en hockeyspelare med familj att vilja flytta dit än till en "riktig" stad. Många, särskilt de som kommer från städer från början, vill helt enkelt inte bo i en by. Vet att Masken hade problem att locka till sig spelare pga det och "Tjommen" har nog fått erfara att Stockholm och Leksand är två helt olika saker... De kontrakten som han gav till Fransson, Zacke och Ahnelöv hade han nog aldrig gett dem som sportchef i Djurgården.
Kommentera