Brynäs IF

712865 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2059636

Sv: A propósito de nada
munkas: Du kanske borde jämföra med övriga trupper innan du gör en bedömningen av vad som är rimligt? Har många lag blivit bättre eller sämre? Eller är alla lag status quo?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Trupperna är ju inte färdiga heller. En del kanske har kommit längre i sina truppbyggen, ingenting konstigt med det. Om Brynäs inte värvar någon mer klasspelare blir jag orolig, men vi vet att Bertilsson fick ett fett erbjudande och att Sallinen är på väg till KHL. Förstår inte varför man ska vara orolig innan butiken är stängd när det fortfarande finns massa bra spelare på marknaden. Sen tror jag inte någon förutom möjligtvis ett par drömmare trodde att Brynäs skulle renovera om truppen totalt när massvis med spelare är under kontrakt över nästa säsong. Det finns fortfarande några riktigt feta kontrakt på ganska medelmåttiga spelare och dessa spelare vore naturligtvis kompletta idioter om de accepterade att bryta kontrakten bara sådär i coronatider.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Jag utgår bara ifrån det faktum att vi har en bra femma. Det räcker aldrig långt. Sen tycker jag nog bottenkonkurrenterna har värvat rätt bra. Linköping kommer exempelvis höja sig nästa säsong. Det kommer bli strid på kniven för att undvika kvalet. Spännande.👍
Kommentera