Brynäs IF

715472 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2062279

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Absolut, Kevin Johansson är riktigt duktig och en grym tillgång för Brynäs. Han tillhör ju också den nya generationens journalister som förstår vilken efterfrågan som finns år 2020.

Min kritik låg mot själva poddavsnittet där jag tycker att de borde haft fler gäster från andra delar av organisationen. Det hade t.ex varit intressant att få 10 minuter om biljetter med den biljettansarige istället för att Kevin höll en monolog om det, eller för den delen 5-10 minuter med Erika G där hon pratade om lagbygget istället för en teaser från Kevin. Om du förstår vad jag menar.

Skapa hype är aldrig lätt i Gävle, men så länge Rödin och Scott finns i laget är det lite som i NHL när ett lag har 2 superstjärnor. För marginalpubliken är den typen av spelare, profiler som alla vet vilka de är, viktiga. Molin jr är säkerligen också en spelare som går hem i stugorna. Tränarna är ju extremt viktiga för den sportsliga biten men jag tror att det mer är insatta supportrar som verkligen förstår skillnaden mellan olika tränare som lägger stor vikt vid det.

En god vän till mig som invandrade till Sverige på 90-talet hade aldrig gått på hockey innan jag tog med honom till Gavlerinken. Utan någon som helst påverkan från mig blev Granström hans stora favorit och faktiskt en stark anledning till att han fortsatte gå på matcherna. Det behövs profiler i laget för att locka dit oinsatta supportrar. Sen måste de såklart hålla måttet på isen också men det måste liksom finnas spelare som åskådarna ser fram emot att se spela innan matchen börjat, om du förstår vad jag menar. För min del är alltid lirarna såna killar men det var ju också kittlande att se "polis-Markus", som Keb kallade honom, måtta tacklingar.
Kommentera