Brynäs IF

556307 inlägg · 7754 ämnen

Inlägg #2063391

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Tycker ändå Sundlöv har hållt sig undan den galenskapen om BZ visade prov på sitt sista år. Hedberg och Björk kan nog visa framfötterna, Berglund är inte jättespelskicklig men ändå bättre med puck än typ Kilas och Lundgren. Om den sista backen som kommer in är spelskicklig har man en okej backsida, tycker jag. Skulle också innebära att Sundlöv har tagit in 4 av 8 backar. Att de spelskickliga killarna är lågbudgetspelarna på baksidan beror ju på de några tunga kontrakt på defensiva pjäser. Det kan nog bli bra när Anderséns och Sigalets kontrakt går ut.

Framåt var det givet att behålla Molin och Danielsson till rimliga kostnader. Värvningen av Persson och förlängningen av Mannberg desto mer svårförklarliga. Bra att skriva 1 år med Birgersson. Adam Pettersson har jag ärligt talat sett för lite de senaste åren men rent spontant känns det OK att byta honom mot Blomqvist. Jaedon och Sallinen är tunga kontrakt som man gärna skulle slippa.

På målvaktssidan har man nog både sparat pengar och blivit lite bättre.

Men rent generellt vill jag avvakta tills truppen är spikad innan man gör en slutgiltig bedömning.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
När man gick ut med 3årsplanen hade man Berra och gunde som frigjorde peng på Backsidan, tillsammans med Andersen och Lundgren mf man hade ekonomisk koll på.
Man tar in lindelöf, Ingman och sigalet (och senare Björk)
Köper därför inte ditt argument.
Klart att det borde finns en peng för en spelskicklig spets om man var seriös i sin plan från början. Berras bud bevisar väll också det! Vi behöver en spetsback, helst en stor spelskicklig sniper, om vi ska ha ett första backpar att räkna med.

Persson där och då behövdes men fick liten utdelning. Dumt att låsa upp honom på denna säsong - men frågan är om han kommit annars?
Mannberg visade klass, varit diskussionsämne för lämna mången gång, spelade för
framtiden - när den löste sig så försvann mannberg i spelet också. Klassiker..
Pettersson däremot förstår jag inte alls då vi behövde spelare för andra linan.
Vart förbättringen på forwardsidan ligger har jag ingen aning om.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Knäpptyst om gode Kilas, har han stämplat ut för gott eller kommer han försöka sig på comeback?

Tycker att Sigalet är en minst lika stor flopp som Desch, med facit i hand så gjorde Frölunda rätt som dumpa han...
+5
Kommentera