Brynäs IF

555587 inlägg · 7753 ämnen

Inlägg #2063183

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja du, även om man sitter fast på många kontrakt så tycker jag att man gjort en del märkliga beslut med det lilla handlingsutrymme man trots allt hade under silly season.

Om man säger så här: Det vill till att både Hedberg och Björk levererat riktigt, riktigt bra för att den här backsidan ska bli någorlunda vettigt balanserad. Abris är inne på det i sin krönika, att Brynäs ser ut att bygga sin backsidan på precis samma sätt som för 2 år sedan. Det var då Bengtzén fick massiv kritik från både media och fans och till slut sparkades.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Tycker ändå Sundlöv har hållt sig undan den galenskapen om BZ visade prov på sitt sista år. Hedberg och Björk kan nog visa framfötterna, Berglund är inte jättespelskicklig men ändå bättre med puck än typ Kilas och Lundgren. Om den sista backen som kommer in är spelskicklig har man en okej backsida, tycker jag. Skulle också innebära att Sundlöv har tagit in 4 av 8 backar. Att de spelskickliga killarna är lågbudgetspelarna på baksidan beror ju på de några tunga kontrakt på defensiva pjäser. Det kan nog bli bra när Anderséns och Sigalets kontrakt går ut.

Framåt var det givet att behålla Molin och Danielsson till rimliga kostnader. Värvningen av Persson och förlängningen av Mannberg desto mer svårförklarliga. Bra att skriva 1 år med Birgersson. Adam Pettersson har jag ärligt talat sett för lite de senaste åren men rent spontant känns det OK att byta honom mot Blomqvist. Jaedon och Sallinen är tunga kontrakt som man gärna skulle slippa.

På målvaktssidan har man nog både sparat pengar och blivit lite bättre.

Men rent generellt vill jag avvakta tills truppen är spikad innan man gör en slutgiltig bedömning.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag tror faktiskt stenhårt på Björk. Tror han kommer panga in en hel del baljor för oss i höst. Hedberg känns med spännande men rimligtvis behöver han en lite längre startsträcka.
+3
Kommentera