Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2063592

Sv: A propósito de nada
Peja: Campese får inte godkänt i min bok alla viktiga parametrar pekar neråt såväl de sportsliga resultaten som det faktum att klubben gör minusresultat med högre publiksnitt än budgeterat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Att var klubbdirektör är ett mångfasetterat jobb. Han har gjort många bra beslut, tex. att anställa en av SHL:s bästa kommunikatörer (Kevin Johansson). Kommunikationssidan var katastrof innan han kom. Där såg Campese direkt en brist och åtgärdade den. Likaså har han lyckats att öka publiksnittet markant. Nu har vi också fått faktan på bordet att publikuppgången gav en reell ökning i publikintäkter också. Jag trodde länge att publikuppgången berodde på att man gav ut gratisbiljetter, men det stämmer alltså inte.

Där har du två viktiga punkter som klubbdirektören har åtgärdat. Så du har objektivt fel i ditt påstående att ALLA viktiga parametrar pekar nedåt. Sen faller allt tillbaka på sporten till slut. Lyckas inte den biten fallerar hela föreningen, oavsett hur många bra saker man gör i övrigt. Det var DÄR Campeses enorma misstag var. Att ge en helt inkompetent Dackell rollen som sportdirektör. Det får föreningen nu lida för i 2-3 säsonger, med flertalet kontrakt som vi sitter fast med. Ska Campese få kicken pga det felbeslutet? Jag tror att det skulle vara ett högriskprojekt att genomföra en sådan åtgärd. Vi har ju ingen aning om vi får in en bättre klubbdirektör. Risken finns definitivt att vi får in en ny klubbdirektör som sen anställer ett nytt stolpskott till sportchef. Nu har Campese trots allt lärt sig en läxa, även om det blev en oerhört dyrköpt sådan.
Kommentera