Brynäs IF

705116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064074

Sv: A propósito de nada
hahii: Jag förstår verkligen att man vill ha Bertilsson även fast det efentligen är fel spelartyp ni behöver in. Men Mylläri förstår jag verkligen inte. Ok han är billig och breddar laget men ni har redan Berglund, Andersén och Sigalet. Känns som ni återigen kommer bli baktunga.

Btw så verkar det som NHL kan komma igång väldigt sent nästa säsong. Ryktas om januari. Undrar om ni kan få Söderström på lån första månaderna. Lär ju vara bättre att spela matcher i SHL än en jättelång försäsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Att låna in an spelare för början på säsongen känns inte vettigt faktiskt. Sen är det väl inte ok med korttidskontrakt heller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk:
Klart sundlöv kollar på mylläri.
Han är långt ifrån spets idag så jävlar vilken utvecklingspotential det kan finnas i honom om han värvas till spets, och som du säger är han nog billig.
En klassisk brynäsvärvning!

Sen vet jag inte om jag vill kalla Brynäs baktung.
Forwardssidan är i genomsnitt sämre som grupp än backsidan, vilket bortser från förstalinan som sticker ut,
men ska vi ha backar som hjälper vår forwardssidan offensivt (vilket de lär behöva en stor dos av) ser vi knappast ut att kunna kallas oss tung varken bakåt eller framåt. Men jag förstår vad du menar och håller med, backsidan ser mer uppgraderad ut (till det ”bättre”) än vad forwardssidan gör, som tom kan ha försvagas. JUST NU bör tilläggas för sakens skull.

Ang Söderström blir det väll en pengafråga också, är det värt att lägga pengar på någon som sticker när vi samtidigt behöver peng till permanent spets?
Men intressant tanke oavsett.
Kommentera