Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064122

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Men är rätt väg att gå att värva många backar som är backar som säger sig ha sin styrka i defensiven. Då blir det tyvärr ofta så att man tillbringar mer tid i sin egen zon.

Sen kan man väl också ifrågasätta om Peter Andersson är en defensivspecialist. Kollar man till exempel antal skott mot sig under hans tid i Malmö så var Malmö det laget som släppte till näst flest skott mot sig. Kollar man skottsektorn så även där näst mest mot sig. Negativ corsi i tre av fyra säsonger som han gjorde i Malmö. Mycket av att Malmö ändå kommit så pass högt(8,6,6,9) i tabellen under Peter Anderssons tid är väl att de har haft Alsenfelt som varit en av seriens klart bästa målvakter under den tiden.
Kollar man Box-play vilket man kan tycka att någon som är en defensivspecialist ska ha extra bra så är de siffrorna också average. 80,06 under hans tid i Malmö. Era siffror var nästan identiska under samma period, 80,10.

Dock topp-5 i PP under hans period där. Men det har inget att göra med att vara defensivspecialist tycker iaf jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Nä, jag retas lite med alla Brynäs-fans att Andersson är en defensivspecialist men jag tror han helt klart är värvad för att styra upp Brynäs usla defensiv och få ordning på laget.
Kommentera