Brynäs IF

713178 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064197

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Treårsplanen var nog ingen sologrej av campese även om han frontat den utåt. Som du är inne på fick fel personer ratta herrlaget och det har man fått sota för. Med Bulan färskt i minnet trodde man naturligtvis att de sportsligt ansvariga skulle lyckas bättre än de gjorde.

Men frågan är ju hur man ska hantera det nu. Brynäs har vidtagit åtgärder bland de sportsligt ansvariga och har ett pågående saneringsarbete i truppen. Rekryteringarna av Sundlöv (till skillnad från Dacke en väldigt erfaren sportchef) och den nya tränarstaben visar att klubbledningen har lärt sig läxan, tycker jag. Det är en helt annan klass på Peter Anderssons CV i jämförelse med Sundquists dito och hans handplockade medhjälpare är också förtroendeingivande.

Viktigt att förstå att förutsättningarna till att bygga en stark spelartrupp är begränsade på grund av tidigare misstag - men det gäller att hantera det på bästa sätt nu. Jag tror inte att gnälla och fortsätta älta gamla felbeslut är den bästa vägen framåt.

Ja, felbesluten har krympt Sundlövs möjligheter att renovera spelartruppen.
Ja, målsättningen måste revideras på kort sikt.
Det viktiga nu är ju att ta rätt beslut fortsättningsvis och göra det bästa av situationen.

Sen blir alltid förvånad när jag läser resonemang om att Brynäs borde toksatsa på momangen - precis som att Corona med allt som det medfört inte har hänt. Det var antagligen inte realistiskt innan krisen och än mindre nu.
Kommentera