Brynäs IF

705113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064339

Sv: A propósito de nada
Kände att jag bara behövde skriva mig ang mina tankar lite.
Att man ev har chansen att plocka hem Bertilsson, vore ju en perfekt och fantastisk värvning för oss. En back att bygga laget kring.
Given i ett första backpar och för mig är han given bland SHLs fem bästa backar OM han vänder hem.
Dock ska sägas att vi i grund och botten saknar mer en offensivt lagd back (Gunderson) än vad vi saknar en Bertilsson.
Därav så tycker jag att det är givet att vi ska ta hem Bertilsson OM vi har chansen, men att vi absolut inte ska värva en spelare likt Mylläri om vi inte får Bertilsson.
För i sådana fall finns det för MIG ingen anledning till att vara ytterligare en defensiv back utan för mig vore det fan tjänstefel att inte värva in en offensiv försteback. Jag sa det redan inför året som var att vi kommer bli väldigt lidande av att vi inte fick in en ny Gunde.
Sen måste vi givetvis ha spets framåt också, men det är en helt annan diskussion förutom att den lönen isåfall kanske läggs på en forward istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Håller med om att kan man få hem Bertilsson så kör men inte Mylläri ist. Om man ger Bertilsson ett längre kontrakt kan man ge en låg lön första året för att inte belasta budgeten allt för mycket. Andersen hade väl något liknande?

Om man tittar på hur siffrorna i tabellen ser ut är det att få ordning på defensiven prio 1 sedan få en producerande 2a lina.
BIF gjorde 132 mål och släppte in 168!!
Men det går väl lite hand i hand. Om man får en 2a som kan skapa mer tryck än denna säsong är det mindre tid i egen zon. Se DIF som kom 6a.
Kommentera