Brynäs IF

710668 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064755

Sv: A propósito de nada
Huge: Du glömmer det viktiga faktum att våra spelartrupp ser helt annorlunda ut idag än på Bulans tid.
Vissa spelsystem passar vissa spelare bättre än andra och det är i högsta grad relevant vad vi har för kvalitet på spelarna som ska utföra spelsättet som Andersson nu ska implantera.
Eftersom vi inte kan förvänta oss att spelsystemet sitter direkt utan vi ska tålamod i mist en halv säsong så är det i högsta grad viktigt att vi har spelare som kan vinna matcher när spelet inte funkar.

Så jag tycker det är viktigare och mera relevant att jämföra spelartrupperna och de flesta lagen har kvar sina tränare sen förra säsongen även om Brynäs har bytt sin tränare och även jag tror att Brynäs kommer spela bättre nästa säsong och ta flera poäng
Men frågan är om nuvarande spelartrupp räcker till för att få oss att lyfta i tabellen placeringsmässigt det är tveksamt.
Skulle vi plocka 10 poäng till nästa säsong så kommer vi upp på 70 poäng vilket är det Växjö hade på plats 10 förra säsongen.

Det är då det intressanta med att jämföra spelartrupper kommer in de två lagen framför oss i tabellen förra säsongen har kvar sina tränare och Växjö har nog en lika bra tränare som vi har.
Då kan jag tycka att Linköpings lagbygge ser starkare ut än förra säsongen och Växjö har värvat Rosen som säkert kommer att hjälpa Växjö för deras del på ett positivt sätt.
Inte otroligt att även de lagen kommer att ta fler poäng.

Brynäs lag i dagsläget ser ungefär ut som förra säsongen men plockar inte Brynäs in två spelare till,en duktig spelare till andrakedjan så att vi inte för tredje säsongen i rad står utan en bra andrakedja och även en hyvsad back så tror inte jag på något större lyft placeringsmässigt utan man får hoppas på att något lag som slutade framför oss förra säsongen misslyckas i sina sista värvningar och även spelmässigt nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Mindre intressant ifall vi idag har andra spelare än vad Bulan hade.
Det intressanta är hur spelarna då passade för Bulan/Anderssons hockey när han tog över jämfört med hur våra nuvarande spelare anses passa för samma spelsätt den här säsongen när Andersson tagit över.
Då vill jag hävda att dagens trupp kommer att passa för Bulan/Anderssonhockeyn på ett BÄTTRE sätt än vad Bulans spelare då gjorde.
Lägger vad dessutom till att Sundlöv/Andersson rimligtvis kommer att fullborda truppen med spelartyper som också ska passa in i vårt ”nya” spelsätt, så borgar det än mer för att Andersson har goda möjligheter att både på kort och lång sikt lyckas bättre än vad Bulan gjorde.
Annars håller jag med om framförallt LHC. Dom såg bra ut i slutet av säsongen och verkar ha värvat bra men inte tappat några av sina viktigare spelare.
Är lite förvånad över att många har tippat dom i bottenregionen.
Kommentera