Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064758

Sv: A propósito de nada
Makita: Mindre intressant ifall vi idag har andra spelare än vad Bulan hade.
Det intressanta är hur spelarna då passade för Bulan/Anderssons hockey när han tog över jämfört med hur våra nuvarande spelare anses passa för samma spelsätt den här säsongen när Andersson tagit över.
Då vill jag hävda att dagens trupp kommer att passa för Bulan/Anderssonhockeyn på ett BÄTTRE sätt än vad Bulans spelare då gjorde.
Lägger vad dessutom till att Sundlöv/Andersson rimligtvis kommer att fullborda truppen med spelartyper som också ska passa in i vårt ”nya” spelsätt, så borgar det än mer för att Andersson har goda möjligheter att både på kort och lång sikt lyckas bättre än vad Bulan gjorde.
Annars håller jag med om framförallt LHC. Dom såg bra ut i slutet av säsongen och verkar ha värvat bra men inte tappat några av sina viktigare spelare.
Är lite förvånad över att många har tippat dom i bottenregionen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det intressanta är hur spelarna då passade för Bulan/Anderssons hockey när han tog över jämfört med hur våra nuvarande spelare anses passa för samma spelsätt den här säsongen när Andersson tagit över.

Det var bla det jag menade.
Huruvida dagens trupp är bättre anpassade för den typ av hockey Andersson vill spela jämfört med den truppen Bulan tog har jag ingen aning om men hoppas du har rätt.
Dock är säkert Pettersson och Berglund spelartyper som Andersson gillar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Håller med om LHC... kan säkert bli ett lyft i tabellen nästa säsong och kanske play in... Bert kan ju hålla sina motiverande tal 😀... angående BIF så tror jag på Playin på grund av Andersson men truppen behöver förmodligen stärkas med spets som ni var inne på fast med Peter tror jag det går ändå... han är som Cam Abbott när det gäller spelares prestation ... fullt fokus på isen eller så blir det bänken...
jag tippade hursomhelst MIF långt ner ... de får nog svårt att hävda sig pga att de får förlita sig på duon Westerholm som måste hålla över säsongen och ett gäng danska backar som inte varit högproduktiva... leksand känns också osäkert ..
Kommentera