Brynäs IF

710625 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064768

Sv: A propósito de nada
Håller med om LHC... kan säkert bli ett lyft i tabellen nästa säsong och kanske play in... Bert kan ju hålla sina motiverande tal 😀... angående BIF så tror jag på Playin på grund av Andersson men truppen behöver förmodligen stärkas med spets som ni var inne på fast med Peter tror jag det går ändå... han är som Cam Abbott när det gäller spelares prestation ... fullt fokus på isen eller så blir det bänken...
jag tippade hursomhelst MIF långt ner ... de får nog svårt att hävda sig pga att de får förlita sig på duon Westerholm som måste hålla över säsongen och ett gäng danska backar som inte varit högproduktiva... leksand känns också osäkert ..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charliejfz:
” med Peter tror jag det går ändå... han är som Cam Abbott när det gäller spelares prestation ... fullt fokus på isen eller så blir det bänken..”

Det argumentet påvisar också sårbarheten i Brynäs.
Bänkas scott och/eller Rödin blir det kännbart i hela lagets resultat tror jag, medan skulle Persson och/eller Pettersson bänkas så vore det inte lika självklart kännbart. Skulle vissa dessutom få fripass pga sårbarheten i laget så funkar den ledarstilen dåligt.

Men jag tror också starkt på Peter som tränare, men jag har ingen övertro på honom,
visst, han kan piska oxen framåt, men han kan inte höja mankhöjd för att passa oket.
Kommentera