Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065223

Sv: A propósito de nada
Axle San: Förstår inte förlängningen av Mannberg överhuvudtaget.Punkt. Kanske den enda missen jag tycker Sundlöv gjort så här långt.

Mycket gnäll över förlängning av Ölund här inne ser jag. Han gör ju absolut inte bort sig som 3-4 center. Det är väl det han är tänkt som. Tycker han har många uppsidor, tydligen en bra ledare, sitter säkerligen inte på ett dyrt kontrakt, har ett bra defensivt ansvarstagande samt att han ingick i SHL bästa(?) PP-formation. Kan han bara börja producera lite fler poäng så vore det kanon.

Med Ölund säkrad på 3 år så är jag övertygad om att man kan uppgradera centersidan rejält, sen om det blir denna säsong eller nästa beror ju på när man lyckas skeppa Sallinen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone:
” Mycket gnäll över förlängning av Ölund här inne ser jag. Han gör ju absolut inte bort sig som 3-4 center.”

Nej han gör inte bort sig, tvärt om är han en extremt bra värvning som 4de center, om han nu är tänkt som det.
Och jag tror inte att någon ifrågasätter honom som en generellt bra värvning till Brynäs som en isolerad faktor heller.

Dock bör man titta på honom som del i ett lagbygge, och där var kanske inte behovet av honom extremt stort just nu, ffa inte utifrån poängskörden i fjol,
men fanns det fortfarande 2-3 luckor på forwardssidan tror jag intet ifrågasättande ord förmedlats här inne kring värvningen av honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Om det är mina inlägg du syftar på så har jag försökt att vara så tydlig som möjlig för att det inte ska uppfattas som gnäll på Ölund.

Jag ville bara peka på att Sundlöv hade ett begränsat manöverutrymme att värva en spets.
Men väljer att satsa på Ölund och Pettersson.
Detta kan mycket väl vara rätt om Ölund tar det steget i utvecklingen vi hoppas på.Tycker att jag var ganska noggrann i att skriva detta.
Kommentera