Brynäs IF

712952 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065217

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu har vi som sagt inte offentliga löner men min gissning är att det faktiskt kan vara en bra idé att kontraktera en formtoppad spelare under säsong. Väntar man till efter säsongen så är det risk att det blir budgivning och jag kan inte tänka mig att Mannberg lyckades trissa upp sin lön speciellt vid förlängningen, eller finns det någon indikation på lönenivån där?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Bra idé att skriva kontrakt med en formtoppad spelare? Ja, det är ju fantastiskt för spelaren som aldrig har haft ett bättre förhandlingsläge...

Klubben måste självklart förstå om en spelare har en tillfällig formtopp, som Mannberg hade, eller om det är en utveckling som kommer hålla i sig. Den förståelsen är nog lättare att få om man följt spelaren på nära håll under längre tid, vilket tyvärr inte var fallet i Brynäs där alldeles för många ledare var nya i sina roller. Det är en av många dåliga konsekvenser med att byta ledare till höger och vänster.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Förstår inte förlängningen av Mannberg överhuvudtaget.Punkt. Kanske den enda missen jag tycker Sundlöv gjort så här långt.

Mycket gnäll över förlängning av Ölund här inne ser jag. Han gör ju absolut inte bort sig som 3-4 center. Det är väl det han är tänkt som. Tycker han har många uppsidor, tydligen en bra ledare, sitter säkerligen inte på ett dyrt kontrakt, har ett bra defensivt ansvarstagande samt att han ingick i SHL bästa(?) PP-formation. Kan han bara börja producera lite fler poäng så vore det kanon.

Med Ölund säkrad på 3 år så är jag övertygad om att man kan uppgradera centersidan rejält, sen om det blir denna säsong eller nästa beror ju på när man lyckas skeppa Sallinen.
Kommentera