Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065228

Sv: A propósito de nada
Axle San: Bra idé att skriva kontrakt med en formtoppad spelare? Ja, det är ju fantastiskt för spelaren som aldrig har haft ett bättre förhandlingsläge...

Klubben måste självklart förstå om en spelare har en tillfällig formtopp, som Mannberg hade, eller om det är en utveckling som kommer hålla i sig. Den förståelsen är nog lättare att få om man följt spelaren på nära håll under längre tid, vilket tyvärr inte var fallet i Brynäs där alldeles för många ledare var nya i sina roller. Det är en av många dåliga konsekvenser med att byta ledare till höger och vänster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det beror väl på vilken lön Mannberg fick eller hur? Sen är det klart att om kurvan sedan efter förlängningen bara går nedåt så är det ju lite misslyckat förstås.
Kanske vår nya taktik kan vara att istället förlänga med spelare som riktigt gått ned sig för att hoppas på en rejäl rekyl och ett riktigt reakontrskt.
Den stora frågan här är ju faktiskt hur mycket Mannberg, fick han betalt baserat på sin tillfälliga formtopp eller fick en lön mer baserad på vad han presterat under en längre tidsperiod?
Kommentera