Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065215

Sv: A propósito de nada
Makita: Nu har vi ju som sagt inte offentliga löner men vem/vilka av dessa tror du har så pass höga löner att det hade räckt till spetsspelare istället?

Tycker dock att förlängningen av Mannberg var riktigt dålig, att förlänga med en formtoppad spelare är aldrig en bra idé. Det är upplagt för överpris när man skriver nytt med någon som uppenbarligen är i sitt livs form. Extra olyckligt i och med att Sundlöv faktiskt har erkänt att han var skeptisk till Mannberg när han återvände som sportchef men att Mannberg vann över honom med sitt bra spel. Men det kanske blir så när man byter ut ledare till höger och vänster, bättre när man har varit i en klubb i några år och följt en spelare nära under hela den tidsperioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu har vi som sagt inte offentliga löner men min gissning är att det faktiskt kan vara en bra idé att kontraktera en formtoppad spelare under säsong. Väntar man till efter säsongen så är det risk att det blir budgivning och jag kan inte tänka mig att Mannberg lyckades trissa upp sin lön speciellt vid förlängningen, eller finns det någon indikation på lönenivån där?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ölund och Petterssons löner borde överstiga över 200 000 det kanske inte skulle räckt till att värva Ljung
men hade vi lagt till Westfälts lön så rör det sig om små pengar i sammanhanget för att värva en spelare med 250 000kr i löneanspråk.Men vi får hoppas att yrkesmännen har rätt i detta val.
Vi har skaffat oss spelare som är nyttiga spelare som ska kratta manegen för en sniper men vi saknar just snipern.
Kommentera