Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065214

Sv: A propósito de nada
Peja: Sundlöv kan inte bara skylla på att han sitter med en massa kontrakterade spelare och därför inte kan värva en spets.Sundlöv hade fasligt bråttom att kontraktera Persson och Mannberg när han har så många spelare under kontrakt.Sedan kom visserligen Corona och ställde till det.
Då stängde nog Sundlöv forwardsidan med Ölund och Pettersson istället för att värva en spets, får verkligen hoppas att det var rätt beslut och att Ölund nu tar det steget som vi alla hoppas på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Nu har vi ju som sagt inte offentliga löner men vem/vilka av dessa tror du har så pass höga löner att det hade räckt till spetsspelare istället?

Tycker dock att förlängningen av Mannberg var riktigt dålig, att förlänga med en formtoppad spelare är aldrig en bra idé. Det är upplagt för överpris när man skriver nytt med någon som uppenbarligen är i sitt livs form. Extra olyckligt i och med att Sundlöv faktiskt har erkänt att han var skeptisk till Mannberg när han återvände som sportchef men att Mannberg vann över honom med sitt bra spel. Men det kanske blir så när man byter ut ledare till höger och vänster, bättre när man har varit i en klubb i några år och följt en spelare nära under hela den tidsperioden.
Kommentera