Brynäs IF

713947 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065208

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Offentliga löner vore åtminstone trevligt för oss supportrar. Ölunds kontraktsförlängning är ju ett bra exempel på ett Brynäsbeslut som är väldigt svårt att bedöma när man inte vet vad lönen ligger på. Samtidigt är det svårt att förstå varför spelarfacket skulle acceptera offentliga löner i ett land som Sverige.

Som jag har uppfattat det ligger Brynäs på typ 4-6 i löneligan. Inte i den absoluta toppen, men tillräckligt bra för att kunna konkurrera om man verkligen prickar rätt med lagbygget. Och uppenbarligen tillräckligt liten för att kunna sjunka till ännu lägre tabellpositioner om man misslyckas. Men nu sitter ju Sundlöv med massvis med kontrakterade spelare, många överbetalda, så den totala lönebudgeten säger inte nödvändigtvis särskilt mycket om vad han kan värva för just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Sundlöv kan inte bara skylla på att han sitter med en massa kontrakterade spelare och därför inte kan värva en spets.Sundlöv hade fasligt bråttom att kontraktera Persson och Mannberg när han har så många spelare under kontrakt.Sedan kom visserligen Corona och ställde till det.
Då stängde nog Sundlöv forwardsidan med Ölund och Pettersson istället för att värva en spets, får verkligen hoppas att det var rätt beslut och att Ölund nu tar det steget som vi alla hoppas på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lär väl gå till KHL, men försök att hugga Sundlöv. Riktigt intressant spelare!
Kommentera