Brynäs IF

545188 inlägg · 7742 ämnen

Inlägg #2068236

Sv: A propósito de nada
Huge: Mäkligt ändå att lag 10 i form av Växjö, som med stor sannolikhet hade rykt mot Frölunda i åttondelen får 4,5 miljoner för den enda hemmamatch som de missade. Det är ju mer än dubbelt så stor inkomst som de får än om åttondelarna hade spelats i verkligheten.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Erik: Hur [email protected] har man kalkylerat fram att de (Växjö) ska ha 4.4 MSEK för den enda match som man vet att de missade? Medan de som hade publikbortfall i sista matchen i serien man vet man missat intäkter på ska endast få 0.7 MSEK för den matchen. Hur har man tänkt???

Man har alltså suttit och gissat på framtida matcher och inkomster som kanske, kanske inte skulle komma att bli av men man inte har en aning om? ”Bäst att ge lite extra bidrag till vissa för säkerhets skull, de kanske skulle ha vunnit någon match...”

Hockeyn är en miljonindustri där en miljon hit eller dit kan påverka truppsammansättningar och framtida resultatet oerhört. Då kan man inte ha någon grupp som ger bidrag till klubbarna baserat på rena rama gissningar om hur de skulle ha presterat.

HORRIBELT

B t w vilka är det som ingår i gruppen som beslutat om fördelningen?
+9
Kommentera