Brynäs IF

713191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2069868

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Om de två välmeriterade herrarna blir klara måste man verkligen ge Sundlöv och Campese beröm. De är handlingskraftiga och absolut inte fega.

Brynäs har tappat en spelare som man ville behålla, Söderström, men alltså värvat:
Patrik Berglund
Simon Bertilsson
Viktor Andrén
Kristoffer Berglund
John Nyberg
Tom Hedberg
Adam Pettersson
+ En huvudtränare, en assisterande tränare och en analytiker.

Och under förra säsongen tog Sundlöv in 3 spelare som blivit kvar. Både Molin och Björk gjorde poängmässiga succéer. Persson gjorde inte succé men fyller en funktion.

Det är fortfarande inget komplett lag men det ser otroligt mycket bättre ut än för 1 år sedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Handlingskraftiga och inte fega? Skitsnack!
Boqvistaffären påvisar väll raka motsatsen.
Tränarhanteringen lika så.
Ja agerandet under hela säsongen 19/20 då de aldrig ens var nära en placering motsvarande satta mål säger väll allt.

När Campese tiggde pengar skrev han på hemsidan:
”Med en redan fylld trupp..”
Tar du bort Berra och Bulan från din lista ser det faktiskt extremt bedrövligt värvat ut utifrån satta (oreviderade) mål.
Berra och Bulan eller motsvarande skulle ha varit i laget redan 19/20 då målen sattes.

Att de värvat din lista påvisar inte ett skit mer än att de gör minimum av vad de är anställda att göra - sätta ett lag på isen. Att inte har budget för bättre lag (utan Berra/bulan) med satta mål är bedrövligt. Extremt bedrövligt. Inkompetent!

Nu verkar ju PA komma in och sätta sina egna mål - de är realistiska mot Campeses 3års plan - men det bör väll vara Campese som bestämmer.
Är 3årsplanen sådant fiasko att den är lagd helt åt sidan?
Campese är ejjheller någon visionär och ledare, han är en snackare. Tar in konsulter som gör hans jobb, skryter om hur han lär sig och följer hur andra klubbar agerar osv osv. Är det det du anser handlingskraftig och absolut inte feg? Jag ser raka motsatsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag kan inte släppa tanken på att man lagt så mycket pengar på nyförvärv utan att värva en riktig Söderström-ersättare. Ännu konstigare i och med att Peter Andersson sa i podden att det var den spelartypen han saknar mest i laget.

Jag har hackat på Kristofer Berglund-värvningen från dag 1. Och nu när man dessutom tagit in Nyberg och Bertil så är den värvningen helt obegriplig. Inte för att han inte kommer platsa på 6 backar. Det kommer han säkert göra. Problemet är att värvningen av honom medför att konkurrenssituationen på backsidan blir brutal, medan forwardsidan skriker efter förstärkningar (även efter att P Berglund ansluter). Lagbygget är helt snedvridet i mitt tycke.
Kommentera