Brynäs IF

555571 inlägg · 7753 ämnen

Inlägg #2071611

Sv: A propósito de nada
Axle San:

Jag är knappast förvånad att ni Brynäsare sågar caito innan han fått chansen att visa upp sig. Hade han valt Brynäs hade såklart inte tongångarna låtit såhär, då hade det låtit, ” spännande värvning, intressant m.m ” men bara för att leksand fick hans signatur så väljer många av er här inne att såga honom jäms fotknölarna direkt

Frågan är om det handlar om okunskap eller om den enorma jävla hybris som råder härinne bland många när ni värvat Berglund. Visst Berglund är klass men många här inne verkar tro att ni fått Mcdavid eller mckinnon. Jag verkligen längtar efter hur det eventuellt kommer låta här inne om caito lyckas eller hur bortförklaringarna haglar om det visar sig att Brynäs skulle ligga på kvalplats efter 10-15 matcher

Då skall jag köpa extra mycket popcorn ;)

jag lämnar denna diskussion nu och hoppas verkligen att man någon gång kan skriva här inne utan att hela tiden behöva försvara sig mot vissa skribenter som hela tiden kör med taggarna utåt. Så jävla barnsligt

En del här inne verkligen hatar Leksand men vägrar acceptera det.

Jag skriver aldrig för att provocera men en del verkar tron det, det har aldrig varit min intention och jag önskar er lycka till i vinter

Tack för mig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Så du önskar oss lycka till samtidigt som du berättar att du skulle ta fram extra mycket popcorn om Brynäs skulle ligga på kvalplats. Du förfaras över provokationer och Leksandshat men du stövlar in på ett Brynäsforum och önskar Brynäs på kvalplats, trovärdigt?
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Jag har inte sågat Carlito, jag har inte ens sett han spela. Jag bemöter bara det du skrev att han skulle gå rakt och förstärka vilket lag som helst. Jag menar på att det är naivt att tro att det med hans CV går att lita på att han skall gå rakt in och göra skillnad i ett SHL lag.
Osäkerheten är enorm när man tar spelare från lägre ligor och tar in dem till SHL, se bara på Henrik Larsson som var bänkad i Brynäs och nu presterar som Carlito i Liiga.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Toksågar Caito det enda inlägg jag läst om Caito är ett som var lite skeptiskt, om att vi inte vet hur bra Caito kommer att vara på Shl nivå.
Likt att vi tycker att värvningarna av Hedberg och Nyberg är lovande och positiva fast vi vet inte hur bra de kommer att bli i Brynäs nästa säsong.
Inte ens värvningarna av Bertilsson och Berglund har det enbart skrivits positivt om,så Caito är inget undantag.
Naturligtvis råder det viss hybris här inne just nu kommer inte ihåg senast Brynäs gjorde värvningar av denna kaliber.Senast förra säsongen visserligen men då fråntogs glädjen av det faktum att de flesta insåg att det inte fanns någon spets bakom Rödin och Scott utan att dessa bara var ersättare för de spelare som försvann.
Vad gäller Leksands hatet är det lite svalare här på västkusten där tampas vi i vår ödmjukhet med Frölunda och Färjestad fans.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Huh, det är väl ingen som sågat honom? Vad jag har sett är det några som sagt att han är oprövad och en chansning vilket är ganska befogat med tanke på att han kommer från finska ligan som är svagare än SHL. Man kan jämföra med exempelvis Descheneau som öste in poäng i tyska ligan men som hade det svårare att leverera i SHL. Det är ju du som skriver "Caito såklart är en förstärkning i vilket lag som helst". Visst det kan ju bli succé men jag skulle nog akta mig med att dra några sådana slutsatser.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74:
Ta inte åt dig i det här fallet... Vi har skribenter som påstår att dom gillar Brynäs men aldrig skriver en positiv rad om laget. DET är ju egentligen mer anmärkningsvärt, att vissa tycker det är kul att tracka motståndarlaget ibland får man blunda för. Lycka till i vinter! På nån placering strax efter Brynäs!
+7
Kommentera