Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072442

Sv: A propósito de nada
Zzz: Om man diskuterar Dackells roller och om klubben eventuellt har gett honom roller "därför att.." är det väl inte irrelevant vad han kallades och för den delen sysslade med under fjolårssäsongen?

Jag tror att Sundlöv betraktade Dackell som en smidig ersättare på Molins post som spelarutvecklare. Han behövde ju något att göra och kan säkert göra ett hyggligt jobb där. Konstaterar att jobba med den individuella utvecklingen är raka motsatsen till den översynen av den sportsliga organisationen som han bara för något år sedan var som klippt och skuren för enligt Campese. Om Dackell skulle visa sig inte gilla att vara spelarutvecklare, alternativt inte vara skicklig på det, så kan han ju alltid få någon annan roll i klubben. Ungefär så tror jag Brynäs resonerar, enkel och smidig lösning som eventuellt kan gå hem.

Noterar även att det finns elitcamper som fokuserar på individuell utveckling för talanger, men någon person därifrån lär ju inte ha varit aktuell för rollen som spelarutvecklare i Brynäs. Om nu den rollen är så otroligt viktig kan man argumentera för att Brynäs borde jaga de bästa inom branschen. Rent krasst är det mycket troligt att Dackells fokus kring spelarutveckling kommer vara väldigt likt hur Sjödda och Molin ser på saken, alltså de nya tränarna för J18 respektive J20. En person utifrån med ett helt annat perspektiv hade kunnat utvecklat den biten på ett helt annat sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jo det är irrelevant iom att han hade en direktörslön och i princip kunde ha gått hem och rullat tummarna. Istället gjorde han nytta i dom roller föreningen ansåg att det fanns behov. Sen att man kallade honom senior advisor var väl kanske inte någon fullträff, vad det nu betydde. Men man får väl också ha översyn med att det finns personal politiska anledningar till hur man kommunicerade. Framför allt om det också var en person som man ville ha kvar i organisationen.

Fast anser du att Brynäs sysslar med vänskaps korruption och hittar på roller för gamla spelare?

Huruvida Sundlöv for land och rike runt efter en Spelarutvecklare eller om han tog Dackell utan att se sig runt vet vi inte. Det skulle ju kunna vara så att man fått nej från flera kandidater, men det får vi aldrig veta. Men litar du inte på Sundlövs omdöme i just den här frågan? Man har just plockat in två tränare och en analytiker som inte har någon koppling till klubben som nu ska samarbeta med en gäng inkompetenta ex spelare?
Kommentera