Brynäs IF

710600 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2078316

Sv: A propósito de nada
Ser oroväckande mycket ut som förra säsongen. Bra PP men övriga spelet håller inte måttet. Tänker inte dra några större slutsatser än men vi har mycket att jobba på. Hoppades Descheneau skulle spela upp sig under andra säsongen men det ser nästan ännu sämre ut där. Skulle bli förvånad om han fortfarande är kvar efter tio omgångar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Har inte sett alla försäsongsmatcherna men av det jag har lagt märke till nu är det positiva offensivt sett att:
- Danielsson ser mkt vassare ut i år, syns tydligt att han är bättre tränad.
- Bulan är det klass rakt igenom men han behöver spela med skridskostarka lirare. Om han sätts ihop med Molin kan man testa Danielsson som en tredjelänk beroende på Desch som är en bättre skridskoåkare, om han kan lyfta sitt spel sett till detaljer som att sluta slarva med puck och få lite mer känsla i handlederna.
- Pettersson är ett riktigt glädjeämne. I ett lag med halvbra offensiv är det viktigt att en arbetsmyra ändå kan ta plats i en första/andra femma för att balansera offensiven och det är just det jag tycker man kan se hos honom. I mina ögon kan han tillsammans med Scott och Rödin bilda en riktigt vass lina. Han har en blandning av hög arbetsmoral samtidigt som man ser att det är mkt hockey i honom vilket borde passa de andra två.
- Sallinen har även sett bra ut och jag tror att han och Ölund kan bilda en bra länk i tredjelinan men det behövs styrka bredvid dem, man ser att de inte räcker fysiskt mot andra tyngre spelare. Där skulle Persson passa in.

Defensivt sett tycker jag att Bertilsson och Nyberg har sett riktigt bra ut. Björk har också sett bra ut stundtals men behöver lyfta spelet i eget zon och jobba på fötterna. Sigalet har väl varit stabil hittills men behöver växla upp när serien startar. Ingman och Hedberg har man inte sett mkt av men det känns bäst om Hedberg inleder säsongen som sjundeback för att växa in i SHL-kostymen. Ingman har precis kommit tillbaka och skulle jag ranka honom just nu är det som åttondeback men givetvis kan det ändras. Gällande Lindelöf har han uppsidor offensivt men tycker ärligt att han behöver en säsong till i allsvenskan för att växa fysiskt sett, han är alldeles för seg på skridskorna och instabil i försvarszon, tyvärr niondeback just nu.

Beroende på Rödin om han är tillbaka till premiären hade jag velat se denna uppsättning:

Danielsson - Molin - Berglund
Pettersson - Scott - Rödin
Persson - Ölund - Sallinen
Mannberg - Birgersson - Descheneau

Berglund - Bertilsson
Sigalet - Nyberg
Andersén - Björk
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Bättre match än i mot DIF i alla fall
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: BP såg bra ut,defensiven såg mestadels bra ut även i 5-5
Blir bara Rödin frisk så kommer vi få ett helt annat tryck i 5-5.
Vi kommer förmodligen få två fungerande kedjor som kan lyfta upp spelet.
Även Perssons inträde kommer förmodligen att hjälpa till att få det att se bättre ut i 5-5.
Vi kan bänka spelare som Alcen,Solem alternativt Descheneau det kommer förmodligen göra underverk.
Kommentera