Brynäs IF

715473 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #207901

Sv: Wennman sågar!!
Cusken: Det var mycket skitsnack där, tycker jag. Har du sett laget spela? Uppenbart är att det finns mycket mer kapacitet i laget än vad tabellen visar, det handlar väldigt mycket om självförtroende. När vi låg sist eller åtminstone hade många poäng upp till kvalsträcket då släppte det och spelarna spelade ut, ett tag var de faktiskt riktigt bra. Men när det blev riktigt nära till att kunna gå upp på nionde platsen så låser sig spelet igen. De spelar bra men kan inte sätta dit pucken, de har inget självförtroende.

Sen kan man ju diskutera om sådana rutinerade spelare ska bete sig så.

Du skriver också att Larsson, Molin, Kyrö, Luovi och Djoos började tappa kapacitet redan förra säsongen. Larsson har varit riktigt dålig de senaste matcherna men under "esko-tiden" var faktiskt han och Sjödda (kanske Ram också), de enda som spelade som de skulle. Sen tycker jag att Kyrö, även om han kanske tappat lite kapacitet, oftast gör väldigt bra ifrån sig.

Så, eftersom att vi spelar dåligt pga dåligt självförtroende vilket i sin tur beror på tabelläget kan vi skylla allt på Esko ;-)
Kommentera