Brynäs IF

715471 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #207904

Sv: Wennman sågar!!
Cusken: Javisst--ett skitlag. Sämre än ett skitlag. Och det har Du sagt hela tiden. Och guldet 99 var lyckosamt. Och Du hade gärna haft fel, men tyvärr fick Du rätt.

Jag skrev en längre drapa igår där jag höll med Wennman i allt väsentligt. Men sen går vi skilda vägar, Du och jag. Jag tycker att man är skyldig diskussionen att säga något om varför och varthän. Wennman gör ett bra jobb vad gäller förklaringen till Brynäs försvagning den senaste två säsongerna. Läser man honom rätt får man också en massa uppslag till vad man ska göra för att ta sig ur jämmerdalen.

Till syvende och sist blir detta en fråga om personlig läggning, Cusken. Jag skulle aldrig kunna vältra mig i misär över den gamla anrika föreningens kommande nedgång och fall utan att också bidra med något konstruktivt. Jag vill veta vad den samlade hockeyexpertisen tycker att vi--just det, VI--ska göra åt det här. Jag har tillsammans med några andra skribenter här skickat ett dokument med idéer till Brynäs styrelse med en massa idéer om vad man bör göra. Jag har inte givit upp försöken på att få till stånd en insamling, ett projekt som rullar på så sakteliga.

Vad vill Du göra, Cusken? Sitta på staketet och säga att allt går åt helvete eller vill Du chippa in några idéer, kanske skriva ner något, driva opinion, gå på årsmötet och framföra konstruktiva förslag, bli en del av lösningen?

Det är väl ändå bättre att tända ett ljus än att bara förbanna mörkret.
Kommentera