Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2079215

Sv: A propósito de nada
Läste nånstans att Wännström knappt har spelats i Leksand nu på försäsongen. Spontant utan att veta något om hans form hade det varit intressant om Brynäs kollade hans status och om Leksand med tanke på pandemin kunde tänka sig att rent av byta spelare som Desch och Lindelöf eller möjligen Sallinen på grund av hans lön, vet dock inte hur mycket Wännström tjänar å andra sidan.

Om Wännström är fräsch är han en förstärkning i laget alla dagar i veckan. Såsom Desch har spelat vore det tjänstefel att ha honom i en av de två kommande topplinorna där Wännström hade fungerat bättre. I värsta fall kan han spela i tredjelinan vilket förmodligen hade höjt den linan avsevärt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Emil9783:
Wännström tillhör den spelartypen som blir bättre i andra lag, finns ett antal spelare i SHL vars moderklubb är någon av hockeyföreningarna i Gävle. De flesta som av en eller annan anledning ratats av Brynäs, är alltid bra när deras lag möter Brynäs. Handlar väl om revansch...............Wännström har hjärnskakningsproblematik med i bagaget...Brynäs dåliga matchresultat i träningsmatcherna beror på nedträning..........
Brynäs bör göra en rejäl satsning på sina juniorer NU.....Ge dem chansen..
Ut med Lindelöv och Alcén, ingen av dem kan åka skridskor...bra skridskoåkning är kännetecknet på en brynässpelare..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Emil9783:
Sallinen kan vi inte släppa, han är ju en av de bättre vi har.
Mannberg kanske?

Scott, Rödin, Berglund, Danielsson, Molin och Sallinen är inget man rör först anser jag om vi ska byta och bryta med spelare.

Bättre att Campese gör ett dåligt år med att bygga det egna kapitalet till förmån för att bygga det egna laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Emil9783: om han inte får speltid i LIF pga form så är det inte någon förstärkning i BIF. BIF behöver inte heller en till skadedrabbad spelare.
Det är väl snarare så att BIF skulle försöka frigöra plats åt Ljungkrantz, Qvist och Persson och därmed minska lönekostnaderna
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Emil9783: Wännström mot Sallinen?

Never!

Never! Never! Never!
Kommentera