Brynäs IF

713945 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2079220

Sv: A propósito de nada
Emil9783: om han inte får speltid i LIF pga form så är det inte någon förstärkning i BIF. BIF behöver inte heller en till skadedrabbad spelare.
Det är väl snarare så att BIF skulle försöka frigöra plats åt Ljungkrantz, Qvist och Persson och därmed minska lönekostnaderna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Han har inte varit skadebenägen de senaste två säsongerna så det ser jag inte som ett problem.

Gällande juniorerna är de enda jag kan se utmana om platser denna säsong, Kvist och Birgersson. De kan gott och väl spela i fjärde eller tredjelinan. Sen tror jag Sallinen tjänar mer än vad Wännström gör och Brynäs har varit öppna med att de behöver frigöra kontrakt. Av dem som kan tänkas få sina kontrakt brutna är Desch givetvis den som är närmast till hand. Däremot är det högst osäkert om ens någon kommer vilja ta över hans kontrakt iom pandemin och att han inte direkt övertygar i sitt spel. Som ett svar till @bradberry vet jag att Sallinen har varit bra på försäsongen. Jag tycker dock inte att han passar tredjelinan mer än vad exv. Wännström hade gjort. Den linan behöver mer fart och tyngd än vad den behöver smart spel som Sallinen tillför. Hans spel är designat för att leda en toppfemma vilket jag åtminstone inte tycker att han förtjänar eller har gjort sig förtjänt av.
Kommentera