Brynäs IF

549034 inlägg · 7744 ämnen

Inlägg #2079814

Sv: A propósito de nada
Känslan är ju att man har covid i truppen. Varför skulle man annars ställa in...?

Brynäs kommunikationsavdelning har utvecklats enormt de senaste åren men man fortsätter sitt överdrivna mörkande. Som Ersson tex. Vad har hänt? Då de inte går ut med det och dessutom lägger locket på för framtida frågor befarar man ju det värsta och pinsammaste man bara kan komma på. Samuel blir lite ”förlöjligad”. Är det verkligen av den grad att man inte kan gå ut med det...?

Sen att man ställer in matchen mot Örebro. Skulle man verkligen ställa in matchen för att några i laget är hemma med förkylningssymptom...? Man uttalar sig i GD att det inte handlar om att man drabbats av Covid 19 men med Brynäs mediestrategi så blir det som att ropa ut: ”Vi har Corona i truppen men ljuger och säger att det inte är så för att inte skapa hysteri och mediastorm.” Jag har slutat lita på vad Brynäs säger i media vad gäller skador etc. för länge sen och det vet jag många med mig också har gjort. Det är helt och hållet Brynäs eget fel...
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: ” Jag har slutat lita på vad Brynäs säger”

Håller nog dock med dig här till viss mån.

Vissa saker kan ha sin förklaring, ja, men det är mycket till att blåsa i stora hornet från ledningshåll och så kommer det ut någon tondöv floskel-luftpust.
Just floskler börjar bli mig synonymt med Brynäs tyvärr.
Det beror INTE på representionslagen som jag anser saknar ansvar i detta och det är faktiskt dessa lag som är det ”Brynäs” jag supportar och älskar!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Det kan ju faktiskt vara så att det är något enkelt och oturligt bara, men att Ersson inte vill prata om det öppet för att han inte är bekväm med det.

Då får inte Brynäs gå ut med det hur mycket de än vill!
+2
Kommentera