Brynäs IF

713021 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2080403

Sv: A propósito de nada
Jag förstår mig verkligen inte på paniken här. Sundlöv säger att han kommer missa inledningen och "Vi får ta det här nu och leva med att han bommar någon match i inledningen". Låter ju helt ärligt inte så farligt, var rädd att det skulle vara mycket värre. Om både Anton och Greg bara missar ett fåtal matcher vore det väl rätt konstigt att värva en till spelare om vi redan nu är över budgeten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Håller helt med, sitt lugnt i båten! Dock ska man nog ta Sundlövs ”bommar någon match” med en rejäl skopa salt. Har ju tyvärr varit fler missar i dialogen kring skador tidigare som gör åtminstone mig lite tveksam. Vi får hålla alla tummar och tår. Scott är i min mening Brynäs viktigaste spelare, t.o.m viktigare än Rödin!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:
” Jag förstår mig verkligen inte på paniken här.”

Fast en skada är en skada är en skada.

Har två fötter som jävlas på rödin just nu och som även har lång skadehistorik, vi har gamla skador i ”närtid” (Något år) på Berglunds, Molin, Sallinen. Och scott nu. Även Danielsson hade känning nyligen
Och det är bara spetsen.

”Panik” är att ta i i överkant just nu, men oron består i att vi kom 12 i fjol, bara har en ny spets (riskerar att inleda utan två) och direkt nedflytt om 52 matcher som beror på summan av ALLA matcher.

Att sundlöv är nöjd, som nyss inte trott det fanns några ursäkter, det väger jag sådär ärligt talat!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:
För att hänga med i dagens Shl så lär man nog gambla en del. Egentligen bara Djurgården och Luleå som inte lastst på. Men dom är ju bättre än oss ändå...
Kommentera