Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2080754

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Men sen är det VAD DU känner. Vilket är helt okej. Men sen har ju inte du någon insyn. Jag köper allt du säger, men du är ju knappast någon insatt människa. Ska vi alla lita på dig? Du dödar allt som har i Sundlövs historia att döda? Sen, Vem fan är du och alla andra att sätta en diagnos på Scott? En diagnos är en diagnos, vem fan har sagt till dig att det är året ut? SÅÅÅ, låt oss nu andas, sen så skriver vi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla:
” pettisbif2.0: Men sen är det VAD DU känner. Vilket är helt okej. Men sen har ju inte du någon insyn. Jag köper allt du säger, men du är ju knappast någon insatt människa. Ska vi alla lita på dig? Du dödar allt som har i Sundlövs historia att döda? Sen, Vem fan är du och alla andra att sätta en diagnos på Scott? En diagnos är en diagnos, vem fan har sagt till dig att det är året ut? SÅÅÅ, låt oss nu andas, sen så skriver vi.”

Men detta är väll ett forum, så vem som skriver och håller andan eller vem som gör det omvända är väll ointressant.
Det intressanta måste ju vara att det skrivs.
Det är ju inte direkt journalistik eller dess etik och moral som gäller här inne, för då blev väll inget skrivet.

Har du en skada är det området extremt ofta mer skadebenäget.
Så om prognosen officiellt är ”några” matcher så är det normalt längre tid än en lårkaka borde behövas på sig för att läka,
så det går att spekulera utifrån det också.
Visst, scott (och/eller Rödin) kan komma på is snart, men med färsk skada kan bakslag ändå komma,
en spelare på is behöver kanske inte rehab men han kan tvingas spela resten av säsongen med känningar som hämmar, han kan slå upp skadan, osv osv.

Så att komma på is är en sak, men därmed är problemet säkert inte över.
Utan det kan faktiskt hämma scott längre än året ut, kontraktet ut - ja tom med längre än karriären ut. Och detta fast han är på is varje match.
Kan ju därför vara läge att jaga in en extra spets på rea nu än dyrt skit senare (vilket vi har testa sååå mååånga gånger utan positiv effekt.)

Det är summan av delpoängen som har betydelse så varje matchpoöng kan bli avgörande, och med direktnedflytt för minst en klubb och utifrån vart vi hamnade i fjol borde vi ta det säkra före det osäkra.
Är man Färjestad, HV, Frölunda så kan man ha råd att chansa och förlora bästa spelaren eller spelarna som lirar hämmad eller bara periodvis. Men dessa lag håller sig ganska säkert från bottentvå iaf - men den lyxen att chansa har verkligen inte Brynäs.

Det går att argumentera efteråt att ”vi kunde inte veta”, ”innan situationen blev allvarlig letade vi alternativ men marknaden var död” osv osv
men det är ingen ursäkt då, för problemet ser tillräckligt allvarligt ut NU för att vidta åtgärder.

Är sedan ekonomin så extremt dålig vid slutet av säsongen får väll Campese belåna rinken på 20år. Inget bra alternativ - men bättre och billigare än att lira i HA och önska ettablera sig som ett shl-lag på nytt.
Så även om sundlöv kontraktera en spets på tre år nu, så är det bara lönekostnaden nu år 1 som behöver lösas med lån om inget annat finns till hands.
Campese tror ju också att regeringen kommer att gå in med mera kulor, vilket inte är osannolikt.
Sedan finns kommunen - ska de låta ett av deras (kanske största) flaggskepp i nöd sjunka pga ca 3-4mille.
Nä troligen inte då, kommunen tidigare kunde låte Bif använda barns öronmärkta utvecklingspengar till tröjor på 700papp en gång i tiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: han krockade med mannberg på träning. Det tog illa uppenbarligen. Nu vet man vad det är så meddela ut det så spekulationerna dör. Varför håll tyst? I väntan på ersättare eller ej, skirsamma säg som de är. Gillar inte detta smyger som ger mer skada än vad skadan egentligen är.
Kommentera