Brynäs IF

550429 inlägg · 7746 ämnen

Inlägg #2080756

Sv: A propósito de nada
MrCarla: han krockade med mannberg på träning. Det tog illa uppenbarligen. Nu vet man vad det är så meddela ut det så spekulationerna dör. Varför håll tyst? I väntan på ersättare eller ej, skirsamma säg som de är. Gillar inte detta smyger som ger mer skada än vad skadan egentligen är.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
varulf: " Varför håll tyst? I väntan på ersättare eller ej, skirsamma säg som de är. Gillar inte detta smyger som ger mer skada än vad skadan egentligen är."

Ok....
Så att ansvariga inte går ut och berättar för otåliga och nyfikna supportrar vilken skada Scott har, gör alltså mer skada för laget än att Scott ev är borta på obestämd tid?
Haha...
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
varulf: Har jag missuppfattat något här eller var det inte denna tidslinje beträffande Scott?

Måndagen 14e september - Scott skadas på träning. Brynäs kommunicerar ut att han ska på magnetröntgen.

Fredagen 18e september - Brynäs kommunicerar ut en statusuppdatering där man uppger att Scott missar säsongsinledningen på grund av en underkroppsskada.

Förstår ärligt talat inte vad ni menar med att "Brynäs håller tyst och smyger" eller att det tar otroligt lång tid. Att hänvisa till en underkroppsskada är inte specifikt, men det är å andra sidan mer eller mindre standard i SHL att inte ge mer detaljerad information än så. Folk som fortsätter att spekulera efter den standardinformationen kan ju göra det, men jag kan komma på många bättre tidsfördriv än att fantisera om Scotts underkroppsskada.

Tycker inte det tog särskilt lång tid heller. Vi pratar om ett fåtal dagar mellan skadetillfället och Brynäs statuskommunikation.

Jag tror att en del av er har blivit lite traumatiserade av de få tillfällen som Brynäs har kommunicerat ut felaktiga prognoser vid skador som visar sig vara allvarligare än den initiala prognosen. I den emotionella smeten kan det vara lätt att glömma bort att de flesta kortvariga skador som kommuniceras ut visar sig vara just kortvariga skador. Brynäs och alla andra lagen har trots allt många fler kortvariga än långvariga skador, därför är det inte särskilt logiskt att befara att Scotts skada är mycket allvarligare än Brynäs kommunicerar ut. Rent statistiskt är det ett ologiskt resonemang. Nu kanske någon kommer rabbla upp de långtidsskador som Brynäs initialt inte trodde var allvarliga - men för att sätta det i ett perspektiv tror jag inte att någon här inne överhuvudtaget har möjlighet eller tid att kolla upp alla korttidsskador som Brynäs eller något annat SHL-lag har haft de senaste 5-10 åren, de är helt enkelt alldeles för många.
+12
Kommentera