Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2082354

Sv: A propósito de nada
TobbeJ: ”....vlsst, det är första matchen på säsongen och det kommer bli bättre. Det tror och hoppas jag. Saker kommer säkert synka bättre ju längre in i säsongen vi kommer.”

- Frågan är vad det gör med moralen och tron på sig själv bara...(?) Att rada upp förluster (om så nu blir) och spela ett spel som inte synkar kan ju gro tvivel i gruppen. Då blir det upp till ledarskapet. Just här är jag glad att vi har Peter Andersson och inte Magnus Sundqvist...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag är oroad. Spelet är långt från där det borde vara. Detta kan bli en blödning som tar lång tid att få stopp på. Tid man inte har om man inte vill bli ankrad i botten. De första 10 minuterna gav mig hopp, sen såg det ut som på försäsongen igen. Dåligt BP, slappt försvarsspel och så många missade passningar. Vi blir hajmat med det här spelet på Lördag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Och det är sånt vi sett så många gånger förr! Mycket blir skitnödigt när det inte funkar och moralen sjunker. Jag kan inte Peter så bra men hoppas han kan hantera och påverka spelarnas skallar vid tyngre perioder.
Kände lite under matchens gång...var ska man börja jobba med här? Blev aningen snurrig av hur svårt vi gör det för oss själva och andra i situationer på isen.
Sen gnistan!! Fan..det ska smällas på. Grinighet, offervilja. Eller så drömmer jag bara om nåt...
Kommentera