Brynäs IF

713088 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2082358

Sv: A propósito de nada
Jag är oroad. Spelet är långt från där det borde vara. Detta kan bli en blödning som tar lång tid att få stopp på. Tid man inte har om man inte vill bli ankrad i botten. De första 10 minuterna gav mig hopp, sen såg det ut som på försäsongen igen. Dåligt BP, slappt försvarsspel och så många missade passningar. Vi blir hajmat med det här spelet på Lördag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan:
” Jag är oroad. Spelet är långt från där det borde vara. Detta kan bli en blödning som tar lång tid att få stopp på. Tid man inte har om man inte vill bli ankrad i botten. De första 10 minuterna gav mig hopp, sen såg det ut som på försäsongen igen. Dåligt BP, slappt försvarsspel och så många missade passningar. Vi blir hajmat med det här spelet på Lördag.”

Typ dagen före match gör du en line-up-bild (kul som fan dock), dagen efter platsar du själv där.
Konstigt detta att vissa får vara ”neggiga” när de tycker det passar, andra inte,
vissa blir påhoppad utan argumentation kring sakfrågan, andra får fri lejd.
Vissa som jag antar det du skrev innan det sker, och härleder det till dålig satt budget utifrån satta mål - dvs inkompetens från ledning, inte tränare/spelare.
Du skriver det efter.. ,.som om nu är rätt läge?
Varför nu är min fråga?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tröjorna är en besvikelse också. Den skrikande vita texten ser verkligen inte bra ut och avsaknaden av ränder ser riktigt udda ut, som ett halvfärdigt träningsställ. Trist.
Kommentera