Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2083461

Sv: A propósito de nada
Någon som kan förklara för mig vad det är som gör att just Brynäs blir så drabbat i detta...? Varför förlorar klubbar som Leksand, LHC och Luleå t.ex. mycket mindre på detta?

Ska man gå efter den här rapporten så är det ju röd flagg för Brynäs... Dialog om sänkta löner, besparingar och andra finansieringsvägar är väl redan igång kan jag tänka men slår det här in luktar det ju konkurs...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Håller med.. ..ser konstigt ut.

Brynäs går 41 miljoner back på utebliven publik enligt ”Campeses” olika scenario-prognoser.
Så borde inte det bli 16-41 (16=eget kapital)? Vad mer går de back på som är relaterat till publikbortfallet men inte beror på intäktsbortfallet? Intäktsbortfall är inte heller det samma som ett motsvarande minusresultat.

Frölunda gick ju en mille back per match, vilket ger 26 mille, och deras minus ligger ju som det ”ska”. Dvs det ser ungefär ut som eget kapital - intäktsbortfallet!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Vilka klubbar äger sina arenor? Största tappet i denna uppställning har Färjestad och dom äger precis som Brynäs arenan.
Skulle det landa i ett minus på 20-30mille.. Hur ska Brynäs kunna återhämta sig från det? Jag hoppas verkligen det finns en väl utarbetad plan och att man inte bara hoppas på att publikfrågan ska lösa detta.
Ska man fortsätta driva junior och damlag den här säsongen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det där ser märkligt ut, undrar om det stämmer. Förstår inte heller varför Brynäs skulle drabbas mycket värre än de andra klubbarna.
Kommentera