Brynäs IF

714062 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085063

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Att det skulle dröja så länge innan Peter förstod att det är Ersson som ska ha 1a spaden... jag tyckte det var korkat att byta mot LHC.
Hoppas han nu kör Ersson ett X antal matcher i rad.

Desch var inte så bedrövlig som vissa vill antyda ifjol. Hans senare hälft var ändå okej helt klart och man såg att han trivdes bättre och bättre. Har sagt det massvis med gånger och jag tror att han skulle passa utmärkt med scott och Rödin. Ser ut att vara en helt ny spelare med ny energi och nytt självförtroende i och med Peters inträde.
Skulle Desch väl få chans med firma Rödin-Scott så skulle det öppna upp för Danielsson mera.

Rödin/Scott/Descheneau
Berglund/Molin/Danielsson
Sallinen/Ölund/Mannberg
Pettersson/Birgersson/Persson
Alcén

Tycker inte Alcén ska spela när Scott är tillbaka. Tycker att en sån som Birgersson bör få chansen. Dels yngre och framtiden framför sig. Sen tycker jag han gör ett bättre jobb. Sliter lika bra som Alcén. Sen har han mer i sin verktygslåda. Alcén är så trubbig. Riktigt tråkig spelare.

Håller med om Sallinen. Han är så sjukt ojämn. Ena matchen grymt bra för att sen ha en rad matcher där han ser loj, seg och ointresserad ut. Tog som nån sa alldeles för långa byten. Spelar inte så som Peter vill. Utan håller i pucken för länge. Lite för puckkär i många lägen. Lär steppa upp! Sen Ölund.. är för mig ett sjukt stort frågetecken. Vad tillför han egentligen? Han är fan inte bra längre. Men tidigt fortfarande. Hoppas verkligen Linus kan spotta upp sig!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
pettisbif2.0: Du som spydde på Ersson förr förra matchen. Haha.
Låst ämne