Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085425

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: DIF-spelarna går dock inte ner i baslön. De avstår från en EVENTUELL resultatbonus som de ändå kanske inte fått. Men håller med om att det är en fin symbolisk handling.

Sedan hyllades det av Expressen att: ”Exempelvis så fick man välja mellan Dick Axelsson och Patrik Berglund, då endast en av spelarna rymdes inom den ekonomiska verklighet som klubben lever i år 2020.” och att man fick nöja sig med endast en av dem. Det fick ju vi också - vi fick också nöja oss med endast en av dem 😉 (vi fick en vinstlott där tycker jag)

Men framförallt är det ju generellt enklare för klubbar som storsatsat något år tidigare och hamnade i topp senaste säsongen att låta bli att satsa inför denna säsong än för de som sladdat efter. Klart som fan att toppklubbarna vill behålla status quo!!! De andra klubbarna måste ju undvika HA. Eller försöka komma ifatt. Dock verkar ju man inte heller anammat ideen att tillåta spelare som Boken, Söderström m fl att spela billigt i SHL... Kunde varit en billig boost för klubbarna de spelat för tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stort av spelarna i dif. Hatten av!

Jag anser ändå att det är lite fult att önska det av spelarna i Bif!
Vore dessutom konstigt från ledningshåll att be spelarna gå ner i lön om inte ledningen själva gör det först.
Det är inte Andersen, Sigalet och co:s som ska ta personligt ansvar över ekonomin.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62:

Jag tog mig tiden att jämföra Berglunds och Axelssons start på säsongen:

Berglund har 3+1 på 4 matcher och varit stor del i att Brynäs fått en bra start.

Axelsson står på 0 poäng på 2 matcher, men har istället hetsat mot domare på twitter och skrikit könsord till motspelare. Så i ett läge när hans lag behöver honom som mest är han nu avstängd.

För mig får det gärna fortsätta så här =)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Kan det vara så att Jyrgårdsspelarna insett att de är så pass dåliga i år att det ändå inte blir någon resultatbonus? ;-)
Kommentera