Brynäs IF

712961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2086369

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Huge: Det har endast gått fem matcher. Det är för tidigt att dra några större växlar av corsi osv framförallt med en ny tränare. Att ni fått en ok poängutdelning bör ändå ge arbetsro.
Men som jag varit inne på tidigare så är Peter Andersson inte en tränare som direkt har velat spela en spelförande och ett vinnande spel i längden. Såg rätt likt ut i Malmö som det gjort i starten hos er. Och då hade han Alsenfelt som nog var seriens bästa målvakt under hans tid i Malmö som räddade upp hans legacy där.

Peter har väl ett bättre spelarmaterial i Brynäs men svårt att se vad som kommer förändras just spelmässigt från sösongsstarten. Det var ungefär så det såg ut i Malmö också. Men givetvis kan han ha utvecklats och förändrats och tänka annorlunda med ett annat spelarmaterial. Men han har inte visat det under den korta tiden än.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
majk: Jag ser att du ofta nämner hur spelet såg ut i Malmö för Peter. Det jag undrar är, hur såg det ut i Örebro? Var det samma typ av defensivt tänk där också eller är det så att han faktiskt kan anpassa spelet till spelarmaterialet och inte bara köra på sin bestämda idé?
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
majk: Om jag har förstått det rätt så är det Stråhle som ansvarar för spelet med puck. Känns som det finns en hel del att förbättra.
Låst ämne