Brynäs IF

705111 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2086403

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Silfverkroken: Jag minns inte Örebro så bra från den tiden för runt 10 år sen(vill förtränga att vi var i allsvenskan). Någon som har koll får gärna upplysa mig. Eller hur det såg ut i Lugano.

Jag är inne på att han har ett bättre spelarmaterial än i Malmö och att det borde kunna göra mer med materialet i Brynäs än med Malmö och det är för tidigt än att dra några slutsatser än. Men Brynäs just nu(väldigt liten sample size) hamnar i samma problem som Malmö.

Jag är inte så såld på Peter Anderssons storhet så som till exempel Sanny Lindström som säger att det är Brynäs viktigaste rekrytering i modern tid.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
majk: Det är ju lätt att lägga all vikt på PA's mindre lyckade sidor, faktum är ju att han tog relativt svaga upplagor av Malmö till två semifinaler och en kvart. Det är jäkligt bra.
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
majk: PA är väl i stort sett rekryterad för att utveckla det som Bulan skulle göra när han kom hit: få till ett hårt jobbande lag med tydligare identitet.
Bulan verkar ha lyckats bra med samma koncept i Luleå, och jag ser inget som talar emot att PA med bra offensivt material ska lyckas sämre med den saken i Brynäs, bara han får lite tid på sig.
Att vissa härinne tycker att han redan efter 5 matcher fått tillräckligt med tid, är saker man får ta och bara bortse ifrån på såna här sajter....
Låst ämne