Brynäs IF

713820 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2088624

Sv: A propósito de nada
Peja: Detta skapar ju en enorm trygghet i Brynäs. Att kunna vinna mot både Luleå och Rögle trots att vi är ganska så utspelade.

Tycker det är skitsamma hur vi vinner våra matcher. Poäng i början av serien skapar arbetsro och en ny vinnarkultur i väggarna.

Tolv poäng på sju matcher är kanon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Sant så sant.
Skönt att slippa paniken ifrån start och var tvungen till att jaga poängen redan efter 10 omgångar för att inte bli avhängda i botten.
I princip alla lag drabbas av en svacka under säsongen börjar man med svackan är risken stor att man får en till under säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: ”Att kunna vinna mot både Luleå och Rögle trots att vi är ganska så utspelade.”

- Skellefteåmatchen bör oxå nämnas i sammanhanget... Det var det största rån jag sett Brynäs utföra på sin hemmaplan.......tills idag....🤷‍♂️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: kan tycka att stora delar av 5v5 är det ett ställningskrig med få chanser i båda matcherna. Men BIF dra på sig för många utvisningar som gör att motståndaren För ett övertag
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Undrar vart alla hockey genier på detta forum är som sa att ersson va så dålig och målvaktsspelet skulle va Brynäs svaghet denna säsong är? Va ju lugnt 15-20 pers som dömde ut han totalt efter typ 4-5 omgångar !
Kommentera