Brynäs IF

553921 inlägg · 7749 ämnen

Inlägg #2088676

Sv: A propósito de nada
BratwurstMsenap: Jag tycker dock att man spelar ett helt annat press spel med Andersson som tränare. Tycker till och med dagens insats var bättre än den mot Skellefteå när man bara stod och stirrade på deras spelare. Första perioden var väldigt jämn, andra sönderblåst och vi fick lira BP. Rödin hade bara 13min speltid för att det blir så sönderblåst. och tredje spelade man på resultatet alldeles för tidigt. Men en Ersson som stod på huvudet vi har inte haft någon sådan målvakt sen Markström. Svedberg var inte ens nära denna nivå, bara i slutspelet.

K Berglund måste sluta ta dumma utvisningar annars är många utvisningar också petiga så krävs mer disciplin för att få bättre rytm i perioderna.

Charliejfz: ni var bättre speciellt i andra halvan av matchen då vi fick försvara oss ofta, men mycket skott från kanterna. och en storspelande Ersson. Ni förlorade mest på ineffektiviteten. Ett par dålig domarbeslut mot er också men var lite åt båda hållen där
+8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
I den här matchen gjorde vi också något vi inte lyckades med på hela förra säsongen (då som enda laget). Det vill säga att vinna efter att ha släppt in det första målet. Så det är åtminstone över 1,5 år sedan vi lyckades vinna efter att vi släppt in första målet.

Vi har också lyckats vinna efter att ha legat under efter första perioden, två hemmamatcher i rad. Oavsett vilka lag det än gäller i serien, så är det ändå rätt låg procent på att vinna, när man legat under efter första perioden.

Vi har dock bara lyckats vinna en förstaperiod än så länge.

Men i de senaste matcherna så har vi ju äntligen haft en målvakt som lyckats vinna matcher åt oss. Det som vi gnällt på under så många säsonger, att det är bara i de andra lagen det finns målvakter som kan vinna matcherna åt sina lag.
+4
Kommentera