Brynäs IF

554143 inlägg · 7750 ämnen

Inlägg #2088645

Sv: A propósito de nada
Skagge: Skönt med seger men som flera varit inne på, det kommer inte hålla i längden.

Ser ut som det gjorde i början med Sundqvist också med vinster men ett spel som hackar. Verkligheten kom ikapp det laget. Vi får se hur det blir med årets Brynäs! Tror mer på Anderssons Brynäs men det finns otroligt mycket jobb att göra.

Slutligen... Ersson är ju bara för grym just nu!
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BratwurstMsenap: Delar inte riktigt din uppfattning. Med Sundqvist fanns det inte ens tendenser där man förstod vad man ville göra. Med Peter finns det iaf ett presspel, en tanke om hur man ska agera i egen zon, samt en ambition om att vara smartare med pucken. Allting haltar lite nu, men man kan ändå se den långsiktiga planen och så var det aldrig med Sundqvist.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BratwurstMsenap: Jag tycker dock att man spelar ett helt annat press spel med Andersson som tränare. Tycker till och med dagens insats var bättre än den mot Skellefteå när man bara stod och stirrade på deras spelare. Första perioden var väldigt jämn, andra sönderblåst och vi fick lira BP. Rödin hade bara 13min speltid för att det blir så sönderblåst. och tredje spelade man på resultatet alldeles för tidigt. Men en Ersson som stod på huvudet vi har inte haft någon sådan målvakt sen Markström. Svedberg var inte ens nära denna nivå, bara i slutspelet.

K Berglund måste sluta ta dumma utvisningar annars är många utvisningar också petiga så krävs mer disciplin för att få bättre rytm i perioderna.

Charliejfz: ni var bättre speciellt i andra halvan av matchen då vi fick försvara oss ofta, men mycket skott från kanterna. och en storspelande Ersson. Ni förlorade mest på ineffektiviteten. Ett par dålig domarbeslut mot er också men var lite åt båda hållen där
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BratwurstMsenap: aa känner också så men tror att spelet jämnar ut när vi får igång alla. Just nu går spelare in o ut. Sen har vi även mött väldigt bra lag de senaste matcherna. Sen undrar jag en konstig sak

Har Peter tagit någon time-out än ??
+3
Kommentera