Brynäs IF

711023 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2088686

Sv: A propósito de nada
I den här matchen gjorde vi också något vi inte lyckades med på hela förra säsongen (då som enda laget). Det vill säga att vinna efter att ha släppt in det första målet. Så det är åtminstone över 1,5 år sedan vi lyckades vinna efter att vi släppt in första målet.

Vi har också lyckats vinna efter att ha legat under efter första perioden, två hemmamatcher i rad. Oavsett vilka lag det än gäller i serien, så är det ändå rätt låg procent på att vinna, när man legat under efter första perioden.

Vi har dock bara lyckats vinna en förstaperiod än så länge.

Men i de senaste matcherna så har vi ju äntligen haft en målvakt som lyckats vinna matcher åt oss. Det som vi gnällt på under så många säsonger, att det är bara i de andra lagen det finns målvakter som kan vinna matcherna åt sina lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Lite som Alsenfelt under PA... Är det en slump?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skön jävla seger mot serieledarna!

Dock:
1.Molin är inte alls bra i 5 mot 5 spelet. Byte mot Sallinen tycker jag! Sätt Molin på kant i tredje med Ölund och Persson.
2.Älskar när Rödin tar sig in i off zon, pausar och hittar en öppnande pass. M E N han lär bli mycket noggranre. Många pass hittills under säsongen som lett till farliga spelvändningar.
3.K.Berglund är inte bra just nu!! 2 nya dåliga utvisningar. Bänken nästa, tycker jag.
4.Bulan blandar och ger på tok för mycket för att vara en ledande spelare. Hans "fel" att det blev 1-0 till Rögle i PP. Sen katastrof backcheck igen..
5.Ingman var riktigt bra dom byten han fick. Var nära att avgöra med 3-1 i mitten av tredje.

Skönt med 2 raka segrar mot två så bra lag som Luleå och Rögle. Sen är ju Ersson rena kungen i kassen.
Kommentera